DEZINSEKCIJA MOLJACA

Moljci (Tineidae) porodica su malih leptira uskih krila. Poznato je gotovo 3 000 vrsta. Gusenica krznenoga moljca (Tinea pellionella) oštećuje krzno, suknenog moljca (Tinea biselliella) tekstil, žitnog moljca (Tinea granella) žito, druge vrste žive i hrane se u brašnu, na jabuci, breskvi, maslini, grožđu, kukuruzu, naranči, smokvi i sl.moljac

Odrasle jedinke se ne hrane i žive samo dok ne polože jaja.

Uništavanje moljaca

Naša firma za dezinsekciju EK-Group se, pored ostalih insekata, bavi i uništavanjem moljaca. Preparati za uništavanje moljaca koje koristimo uvezeni su iz Nemačke i vrhunskog su kvaliteta. Ovaj preparat za uklanjanje moljaca rešava problem u vašem stanu za najviše 5 minuta! Moljci se najčešće nalaze u ormanima gde pričinjavaju veliku štetu pre svega odeći. Mogu se često naći i u kuhinji u namirnicama. Ako se moljci ne suzbiju na vreme razviće se u larve iz kojih se razvijaju gusenice koje se mogu proširiti po celom stanu što može biti veoma neprijatno. Moljci se podjednako nalaze kako u kućama tako i u stanovima. Moljci ne prenose zarazne bolesti za razliku od bubarusa, bubašvaba, stenica i drugih insekata.

Kako se rešiti moljaca? Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Ceo postupak ne traje više od 5 minuta. Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!