UNIŠTAVANJE BUBARUSA – AKCIJA 900 DIN!

Uništavanje bubarusa razvojem tehnologije je postalo lak zadatak. Naša firma za dezinsekciju EK-Group koristi buba-rusposlednju reč tehnologije kada je ova oblast u pitanju. Reč je o ekološkim preparatima za uništavanje bubarusa, potpuno neškodljivim za ukućane i kućne ljubimce. To je tzv. dezinsekcija gelom koja se masovno primenjuje širom sveta. Ovaj ekološki preparat za uništavanje bubarusa ima 100% učinak. Ranije u porodilištima nije moglo nikako da se interveniše po tom pitanju jer su preparati bili vrlo toksični. Poslednjih godina stanje je promenjeno tako da se danas, kada je reč o našoj firmi, preparati za uklanjanje bubarusa koriste svuda: bolnice, porodilišta, dečiji vrtići itd.

Naša firma primenjuje i dezinsekciju bubarusa prskanjem.

Kako uništiti bubaruse? To je nekada bio manje više problem. Međutim danas se stanje promenilo. Na tržištu su se pojavili ekološki preparati, iako ih svi u dezinsekciji ne koriste, jer ne žele da menjaju loše navike. To nije u redu jer truju i sebe i ukućane.

Bubarusi u stanu – kući (kuhinji), bubarusi u kupatilu se najčešće nalaze noću. Oni su tada i najaktivniji jer ih niko ne ometa. Stan može biti vrlo brzo preplavljen bubarusima ako se ne interveniše na vreme. Veoma brzo se razmnožavaju. Oni su takođe i prenosioci raznih zaraznih bolesti. Bubarusi su inače najrasprostranjeniji insekti kod nas.

Kako se rešiti bubarusa? Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu za dezinsekciju, EK-Group, i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Ceo postupak ne traje više od 10 minuta. Ništa ne rasklanjate, ništa ne čistite posle nas! Sve je vrlo jednostavno, čisto i ekološki. Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna!

Bubarusi – kako ih uništiti? Bubarusi – kako ih se rešiti? Vrlo jednostavno! Pozovite našu firmu, za dezinsekciju EK-Group i mi smo kod vas najkasnije u roku od 24h! Ceo postupak ne traje više od 10 minuta. Ništa ne rasklanjate, ništa ne čistite posle nas! Sve je vrlo jednostavno, čisto i ekološki. Cena naše intervencije je vrlo pristupačna a sama intervencija profesionalna! Po završetku posla garancija obavezna!

Naša politika poslovanja je kvalitetnom realizacijom i visoko profesionalnim radom i ponašanjem trajno održavati zadovoljstvo kupaca naših usluga na najvišem nivou na obostrano zadovoljstvo!


Smeđa bubašvaba ili Bubarus je odrastao insekt iz reda bubašvaba, svetlo smeđe boje.

Dužina tela bubarusa je od 10 do 15 milimetara, što znači da je približno za polovinu manja od crne bubašvabe. Na navratnom štitu nalaze se dve tamne uzdužne pruge. Pipci su iste dužine kao i telo, žute boje. Noge su svetlije od tela. Potiče iz tropskih i suptropskih predela, gde za Evropljane poznate vrste žive u slobodnoj prirodi. Trgovinom prehrambenih proizvoda prenešene su u sve delove sveta gde su postale pratioci čoveka. Najviše se zadržavaju u kuhinjama, domaćinstvima, restoranima, pekarama, brodovima, bolnicama; svugde gde je vlažno i toplo.

Razmnožavaju se na taj način što ženke legu jaja u posebnim jajnim paketima u kojima se za svaku vrstu nalazi karakterističan broj jaja. Broj jaja je između 17-56. Ženka polaže jaja u razne pukotine na toplim i vlažnim mestima blizu izvora hrane. Bubarusi ne pričinjavaju naročitu materijalnu štetu, iako mogu da oštete tekstil, papir, knjige i slično. Jedu sve od suvih i svežih biljnih i životinjskih ostataka.

Glavne štete nanose time, što svojim prisustvom, svojim presvlakama i izmetima zagađuju prehrambene proizvode i prostorije u kojima žive ljudi. U potrazi za hranom prelaze iz stana u stan, iz zgrade u zgradu i tom prilikom mogu prenositi zarazne bolesti. Kao prenosioci bolesti od naročitog su značaja u bolnicama gde u traganju za hranom, a i prilikom same ishrane dolaze u dodir sa visoko infektivnim agensima. Pored toga buba rusi ostavljaju i neprijatan miris na proizvodima sa kojima dolaze u dodir.